2,3,4 AM

Goddagens, sa soldaten. Imorgon vill jag sova tills jag vaken.
För nu har jag inte sovit ordentligt EN ENDASTE NATT dom tre, three,trois, tres senaste veckorna.
Jag sover kanske i 3-4 timmar högst om jag har tur. Allt pga av grannens förbannade tuppar! Jag vet inte hur många gånger jag har vaknat när dom där jävlarna har fått för sig att springa över på pappas tomt och stå utanför våra fönster och skrika till råga på allt. Och jag vet inte hur många gånger jag har slagit till dom med kvasten så dom både flippat i luften och sprungit halvt medvetslösa härifrån... Förbannade tuppjävlar! Jag svär på allt på jordne att jag ska strypa dom om jag lyckas få tag i dom en vacker, en riiiiktigt vacker, dag.
Och så dom skriker!! Dom skriker åt varandra, med varandra, på varandra osv osv, som omd et gällde liv och död.
Ungefär som när en liten bebis inte har fått mat eller liknande på ett år.

Hur som helst.
Fanny, Anton, Malin och Zonny har nu åkt hem efter att varit här i två veckor. Det var väldigt trevligt. Dom var nog också väldigt nöjda med vistelsen.

Pappa och jag har tagit en semester som tar slut imorgon. Då börjar allvaret.
Vi ska nu försöka fixa så jag får det där jobbet på bowling-förbundet. Vad jag kommer göra där orkar jag inte skriva nu, det får ni reda på när/om jag får det.

Nyår var en rolig dag. Jag satt hemma och glös lite på TV, satt vid datorn osv. Sen ringde Omar mig och ville att jag skulle komma ut till en klubb. Kul, tänkte jag och slängde i mig nån öl o sprang iväg glad i hågen. När jag väl kom fram var Omar och dom redan inne. Utanför, väldigt lång kö. Charlie inte orka stå i kö idag. Charlie sket i nyårsfirandet och satt i en taxi på väg hem när 12-slaget var. Skitsamma, jag fick ju åka taxi iaf!

Känner mig extremt lat också. Har inte tränat på över 2 månader. Men jag ska nog springa iväg till gymmet nåogn dag. Sådeså.

Nu ska jag spela lite mer poker. Har ju lyckats skrapa ihop ca 1700 på några veckor. Inte illa pinkat. Inte riktigt världsklass än men...

Kommer att langa upp lite bilder också inom kort.

Ciaooo.

RSS 2.0