Benny Benassi

Hallå där.
Jag är väldigt ledsen (eller nej det är jag inte) för att jag inte har skrivit någonting här sen faan avlöste.
Min ursäkt för det är jobb, jobb, lite mer jobb och, till slut, jobb.
Jag har gått upp klockan 7 (och låtsas vara död varje gång farsan väcker mig... dock utan framgång. Han går aldrig på det.), duschat, ätit frukost, åkt till hallen (där jag och pappa jobabr för tillfället), jobbat, ätit, jobbat, spelat bowling, jobbat och jobbat lite till. Hemgång cirkus gurka 9-10 på kvällen. Har varit lite tufft de senaste dagarna, men lärorikt och stundtals väldigt roligt.

Under dagarna som gått har det inte hänt så mycket egentligen, - visst har det hänt mycket, men inget som jag tror någon är speciellt intresserad av att läsa- lite småkuliga saker här och där, men inget nämnvärt.

Jag använder ju inte min blogg till att agera Öppen Dagbok(!) som vissa personer tycker hejdlöst roligt.
Dagbok är ju något man har för sig själv.
Det är väl ingen som är intresserad av att veta när jag åt, vad jag åt (om det inte skulle vara något utöver det vanliga och väldigt speciellt), hur jag åt. EXAKT vilken tid jag började jobba, EXAKT hur många papper jag läst igenom etc etc...
Och att må dåligt! Det är höjdar-grejen att böla ut om på nätet! Weho! Här kommer jag och mår så dåligt. "SER NÅGON ATT JAG MÅR DÅLIGT?! Snälla kommentera mina problem för jag kan inte lösa dom själv och måste veta precis vad alla andra tycker och tänker om mig. Hur dom ser på mig som person. Jag måste vara perfekt i allas ögon!!"....

Var ute och roade mig på farbrortorsten.com igen och hittade det här:

http://www.farbrortorsten.com/satir/telegram_svennis.php

http://www.farbrortorsten.com/satir/kvinnorrikare.php

Och så har jag bevittnat årets låt, här nere i Qatar:

http://www.youtube.com/watch?v=hhV8WlMvvGA - Jag skulle gör allt i världen för att kunna dansa lika coolt som honom. Plus att jag ska göra allt för att få skaka hand med den där läckra tjejen i blått som dansar själv........................

Ja just det! Glömde nästan bort att berätta att ikväll ska jag iväg och se Benny Benassi!

P.s Nu börjar det bli lite svalare. Fortf. runt 25-30 grader, men det blåser lite svalare vindar. Burr. D.S

CIAOOOO!!!!

Uppe med gud

Jag vaknade ganska tidigt idag. Halv 5 närmare bestämt. Precis i tid till kallelsen till bön.
Så jag var inte, som man brukar säga, uppe med tuppen, inte.

I förrgår träffade jag min vän Adel. (Ni kan läsa om honom här, och läs det gärna först innan ni går vidare; http://charlieh.blogg.se/2007/april/
Han var precis lika klockren som alla andra ggr man får fniss åt honom.
Jag berömde honom för hans fina klocka;

   - Nice watch!
   - Thank you!.... you know, everything on me is nice. It cost me.. 4000 riyal (ca 8000 svenska kronor)
Jag bara log och kände mig nykär i Adel, igen.

Jaja.
Igår så träffade jag för första gången Omar, som hade med sig sin vän, som jag har haft kontakt med sen i början av hösten. Riktigt trevliga killar.
Han är musiker och vi funderar på att starta band ihop. Häftigt värre.

Har inte hänt så mycket annat.

Bye..s


Nytt!

Nytt, nytt, nytt! Allting är nytt! Tom. mina kalsonger är nya idag!

Nu befinner jag mig äntligen i Qatar. Och ja, det är varmt. Och ja, det är skönt. Väldigt skönt... Det är sååå himla skönt med värme och lite (med betoning på lite) kläder... Ni skulle bara veta. Ni kan ju förstås inte veta. Ni befinner ju i raka motsatsen till vad jag gör. Men ni får väl springa runt ett tag till i slask, regn, blåst, mörker, jobbig snö osv osv, och invänta sommaren.
Nej, nu börjar jag nästan bli elak. Men om ni undrar ska jag skriva tepmperatur för varje dag som går... Så ni inte tror att jag, liksom, brinner ihjäl....

Nog om det! (fast det är verkligen jättevarmt här!)
Som ni märker har jag gjort en alldeles egen blogg för min, kanske något längre, vistelse här i Qatar.

Resan gick finnemang. Tänker inte ge något detaljerat skit om den då det förmodligen inte finns något intresse från någon om hur det är att sitta på ett flyg och ha svårt att sova, sitta trångt, äta mat, dricka gratis öl osv.
En kul grej dock! I Frankfurt, där jag mellanlandade, så hade dom visst fått för sig att det var jul; http://charliearab.bilddagboken.se (Jag har tom en ny bilddagbok för hela spektaklet!)

Pappa har berättat för mig om en höna som typ bott utanför farsan under dom senaste veckorna. En höna som även blivit väldigt tam. Hönan är numera borta men har ersatts av en hel drös med andra hönor och nån tupp. Så varje morgon står dom utanför och kacklar efter mat. Vilket dom också får. Vilket i sin tur resulterar i massiva bajs-orgier utanför pappas dörr på baksidan. Men det gör inget. Dom är så roliga att titta på. Skyldig till detta är pappas granne som nyss flyttat in och skaffat höns.

På pappas jobb håller jag på att lära mig ett program på datorn som jag ska få jobba med under en turnering, och samtidigt tjäna lite pengar. Pappa fixade en mapp på sin dator som var min mapp med hela programmet i, där jag kan kila in när jag vill och leka och lära mig då det är en kopia av allt. Pappa fixade även en mapp åt Machmod på sin dator (som även han jobbar med samma sak, men är lite mer...hmm.. "svårlärd", om man kan uttrycka sig så) så inte han skulle bli svartsjuk på mig; "Dom är sånna här nere", förklarade pappa.

Igår såg vi en kille som stod mitt i vägen och sopade bort sand mellan några stolpar. Pappa suckade och sa;
  - Sopa sand mellan stolpar.... Vilken ambition.
Då skrattade jag. Hejdlöst.

Idag när vi stod utanför bowlinghallen sa pappa;
   - Den där killen har sorgedag idag!
   - Öhh, va?
   - Ja, han har ju brallorna på halvstång! (Killen i frågade, som var väldigt lång, arbetade utanför bowlinghallen och hade en något för kort arbetsklädsel på sig, varpå man såg väldigt mycket av smalbenen på han)
Då skrattade jag ännu mer.

Så, det var dagens inlägg!
Det kommer uppdateras lite titt som tätt både här och på min bilddagbok.
Ha det fint!

Ciao

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0